Aanbouw en onderhoud in Noord-Holland

Contact opnemen

Heeft u plannen voor een aanbouw aan uw huis of een andere klus in de Kop van Noord-Holland? Wij komen graag bij u langs om u een advies en een prijsschatting te geven. Wij kunnen bogen op een ruime ervaring en hebben al heel wat mooie klussen in onze portfolio. Laat u overtuigen van de voordelen van een lokale aannemer.

Van keukenrenovatie tot bouw van overkappingen

In een tuinhuisje stalt u tuinmeubels of fietsen droog en uit het zicht. U kunt zelf aan de slag met materialen van de bouwmarkt. Vindt u de klus toch te groot om zelf aan te pakken? Dan helpt Stiba Bouwbedrijf in Noord-Holland mee. Net als wanneer u de keuken, badkamer of zolder wilt verbouwen. We voeren allerlei aanbouw-, onderhouds- en nieuwbouwklussen uit. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om mee te werken, zodat we de kosten laag kunnen houden.

Aanbouw van erkers, dakkappellen, serres en meer

Breid uw woning op een slimme manier uit met een aanbouw. Zo creëert u extra ruimte, precies op maat voor uw wensen. Stiba Bouwbedrijf bouwt onder meer erkers die perfect aansluiten op uw huis. De zolder uitbreiden? Dan plaatsen we een ruime dakkapel. Ook hebben we diverse serres, garages en veranda’s geplaatst. Wij kunnen de gehele bouw en het aanvraagproces begeleiden, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bepaalde taken zelf uit te voeren.

Meer weten? Neem contact op

Onderhoud en renovatie

Een fijn huis moet fijn blijven. Met slim onderhoud en praktische renovaties zorgt u dat u steeds van uw woning blijft genieten. 


De onderhouds- en renovatiewerkzaamheden van Stiba Bouwbedrijf zijn zeer divers. Zo vervangen we kozijnen, plaatsen we dubbelglas en renoveren we badkamers en keukens.

Neem contact op

Tuinhuizen en overkappingen

Voor veel mensen is de tuin steeds meer een plek om te leven. Het Nederlandse klimaat laat het echter niet altijd toe om buiten te zitten. Gelukkig zijn er diverse oplossingen om van uw tuin een heerlijke leefruimte te maken.

Stiba Bouwbedrijf ondersteunt u bij de bouw van:

  • schuttingen
  • terrassen
  • pergola’s
  • vlonders
  • tuinmuurtjes
  • overkappingen
  • tuinhuisjes
  • fietsenschuurtjes

Wilt u ook het hele jaar door van uw tuin genieten? Maak dan een afspraak met Stiba Bouwbedrijf en bespreek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Waar werkt Stiba Bouwbedrijf?

We zijn gevestigd in Sint Maartensbrug, maar we werken in de hele Kop van Noord-Holland. In dat gebied komen we allerlei woningen tegen: van nieuwbouwhuizen tot boerderijen en monumentale panden. Door die diversiteit hebben we veel geleerd over de verschillende bouwstijlen en materialen. We gaan dus geen project uit de weg en zorgen ervoor dat we altijd de stijl en sfeer van uw woning behouden.